Deze site is privé eigendom en geen officieel orgaan van welke organisatie dan ook.

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet correct is. De eigenaar van deze site is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van afbeeldingen, informatie op deze site of enige link die gevolgd wordt naar externe sites.

Links, berichten, teksten, beelden, audio en video bestanden behoren toe aan de betreffende auteur. Indien er inbreuk gemaakt wordt op uw auteursrecht verneem ik dat graag. Niets van deze site mag zonder toestemming gebruikt worden.

De inhoud van eventuele advertenties is samengesteld door of namens de adverteerders en wordt niet beoordeeld op juistheid, volledigheid en rechtmatigheid daarvan. Er kunnen geen rechten aan deze site worden ontleend. De eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele (in)directe schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.